Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

luni, 25 iulie 2016

Vacanta=Petrecere


   Pentru ca vacanta unora este o petrecere continua va voi recomanda o bautura si cateva melodii cu care sigur nu veti da gres.Desigur o petrecere nu poate sa existe fara prieteni, bautura, muzica,locatie si mancare !
    Recent  cautand pe internet informatii despre noile bauturi am descoperit ca s-a lansat Ballantine's Brasil . Sa va dau cateva detalii despre aceasta bautura ( am mai scris si intr-un articol trecut referitor la petreceri, dar daca tot sunteti aici si cititi sa va dau toate detaliile). Ballantine’s Brasil, produs și îmbuteliat în Scoția, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vară, inspirate de spiritul brazilian: cojile uscate de lime aduse din Brazilia la distileria Ballantine’s sunt lăsate la infuzat în baricurile cu scotch whiskey, rezultând o băutură carismatică şi răcoritoare, cu note dulci, vanilate.
    Ballantine’s Brasil, cel mai recent produs din portofoliul Ballantine’s, dă startul distracţiei în gaşcă cu noua campanie Brasil Shake. Două grupuri formate din 4 prieteni vor avea şansa să viziteze distileria Ballantine’s din Scoţia. Pentru a intra în cursa pentru excursia cu gaşca, party starterii trebuie sa se antreneze la dans în paşi de samba şi să înscrie codurile unice de pe sticlele Ballantine’s Brasil pe site-ul campaniei -www.brasilshake.ro.


Melodii super de petrecere : 

 Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu