Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

marți, 12 iulie 2016

Petrecerea perfecta !

     Cateva lucruri care nu ar trebui sa lipseasca atunci cand vrei sa iti organizezi o petrecere de neuitat !   Buna, astazi vin cu o noua idee , aceea de a va dezvalui secretul unei petreceri perfecte ! Deseori suntem in situatia de a organiza o petrecere si ne intrebam oare cum sa facem mai bine incat sa multumeasca toate persoanele si , bineinteles, sa fie de neuitat . Sa fie acea petrecere de care se vorbeste zile in sir , iar peste ani amintirile sa ramana cele mai frumoase !
   Reteta unei astfel de petreceri este relativ simpla. 

Ingrediente :

  Cel mai important ingredient il reprezinta 1)PRIETENII
Pentru ca prietenii sa se simta bine avem nevoie de un 2) mediu placut , 3) o muzica buna si 4)Ballantine's Brasil, desigur!
Si sa nu uitam de 5) APERITIVE.

 Preparare

   Se incepe , bineinteles, cu inmanatul invitatiilor, care pot fi tiparite sau , pur si simplu , mesaje , emailuri . Dupa aceea se procedeaza in acest fel :

  Se ia un grup de invitați,
  Parfumați , neparfumați,
  Muzica să răsune la maxim in difuzoare,
  Ballantine's -ul se toarnă in pahare,
  Lumea dansează,
  Toți se distrează,
  Petrecerea-i minunată,
  Și cu siguranță va ramane salvată,
  Peste ani de zile ,
  Când vă veți revedea cu bine,
  Vă veti aminti cu drag ,
  De petrecerea ce-ați dat.


    Ballantine's Brasil este un blend de whisky scotian,conceput in stilul traditional al familiei Ballantine's.Pentru a crea acest blend , coaja de lime, adusa special din Brazilia, este pusa in butoaiele in care se adauga apoi whisky-ul.
    Este un produs proaspat lansat si cu siguranta va da un plus petrecerii tale . Pe site-ul   https://www.brasilshake.ro/  puteti castiga o excursie in Scotia pentru tine siinca trei prieteni , bineinteles ca trebuie sa accepti provocarile pe care le gasesti acolo .
Pentru a intra în cursa pentru excursia cu gaşca, party starterii trebuie sa se antreneze la dans în paşi de samba şi să înscrie codurile unice de pe sticlele Ballantine’s Brasil pe site-ul campaniei - www.brasilshake.ro

    VARA VIBREAZA PE RITMURI BRASIL SHAKE , CU BALLENTINE'S BRASIL !


  Daca veti respecta reteta pe care tocmai v-am dezvaluit-o cu siguranta veti avea o petrecere de neuitat !
Va astept cu pareri si ,bineinteles , istorisiri despre cea mai reusita petrecere a voastra! 
  Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu