Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

miercuri, 27 iulie 2016

Fresh

    Am revenit cu un articol in care va voi da cateva sfaturi despre ce trebuie sa faceti ca sa aratati mai tineri ,fresh si plini de viata. Dupa cum stiti, cel mai important factor care contribuie la aspect , la aparitia in sine , dar si la energia emanata este SPORTUL .

 Cu cat faceti mai mult sport , cu atat va veti simti mai bine . Si va dau un exemplu : eu de cand am inceput sa folosesc Banda de alergat ma simt mult mai bine , am mai multa energie ,sunt mai vesela si parca privesc viata cu alti ochi ! In afara de banda de alergat va recomand sa iesiti si in parc seara sau dimineata , cand puteti si sa faceti cateva exercitii . Ele sunt foarte bune !

       Un al doilea factor il reprezinta tinuta ! Imbracati-va cu hainele in care va simtiti cel mai bine si in care radiati de fericire .. nu luati acolo ceva pe voi si gata ati rezolvat problema.

      Trebuie sa va simtiti bine in pielea voastra si , cu siguranta, asta va va face sa pareti mai tineri ! Faceti sport si incercati sa combinati exercitiile ! Poate la inceput va fi greu , dar cu timpul va veti obisnui si va intra in rutina ! 
     Nu lasati viata sa treaca pe langa voi ! Faceti ca orice secunda sa conteze !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu