Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

luni, 18 iulie 2016

CE INSEAMNA PENTRU TINE FEMEIA PE BUNE?

    
       De ceva timp ma gandesc sa scriu un articol despre FEMEIE ,iar astazi cu putina inspiratie  am descoperit titlul perfect si maniera de abordare a subiectului :

''CE INSEAMNA PENTRU TINE FEMEIA PE BUNE?''


     Chiar sunt curioasa de raspunsurile voastre la intrebarea de mai sus, pe care le astept in comentarii ! Insa , momentan , va voi spune parerea mea despre ce inseamna femeia pe bune . Femeia este o fiinta delicata care necesita multa atentie , este o enigma pentru persoanele din jur , dar , in acelasi timp , o fiinta pe care te poti baza . Un citat celebru spune asa :  ''femeia este o creatura menita sa fie iubita ,nu inteleasa !'' , dar consider ca este adevarat pe jumatate ,deseori femeia trebuie si inteleasa !
      Femeia pe bune este o femeie de nota 10 , o femeie de top , care mai inainte de toate , se respecta pe sine . Dupa respectul de sine , ea tine cont de toate persoanele din jur , le ajuta fara sa se gandeasca la profitul de pe urma acestei actiuni . Femeia de top este acea femeia care isi creste copilasii si le ofera o educatie demna de respect , este persoana pe care sotul se poate baza 100 % , este fiinta cea mai de nadejde si prietena cea mai de incredere !
     Desigur , femeile nu sunt perfecte , insa in toata imperfectiunea lor exista un detaliu care te va atrage cu siguranta. De aceea Lactacyd a lansat o campanie foarte draguta #femeipebune  in care poti nominaliza o #femeiepebune , apoi atat tu , cat si prietena nominalizata puteti castiga .
    Spor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu