Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

luni, 1 august 2016

Femeie !

 Dragilor , pentru voi ce inseamna femeia pe bune ?
 Pentru mine este femeia care a atins apogeul . O femeie simpla ,dar in acelasi timp complexa, o femeie care si-a atins visele ,dar inca mai are vise de indeplinit , o femeie care a intalnit succesul ,dar vrea si mai mult , o femeie care a picat , dar niciodata nu a ramas acolo si a continuat sa se ridice, o femeie care este constienta ca poate fi criticata sau laudata , o femeie care are grija de tot ceea ce pretuieste ,o femeie care stie care ajuta din placere ,dar asteapta sa-i fie apreciat ajutorul , o femeie care poate sta 365 de zile pe an in picioare , avand grija de familie fara sa primeasca un salariu , o femeie puternica, dar in acelasi timp sensibila .
 Un exemplu de FEMEIE asa este mama ! Mama are toate calitatile posibile: cea mai buna prietena , cea mai buna bucatareasa , cea mai buna ascultatoare, cea mai buna sfatuitoare ,cea mai BUNA!
#Femei pe bune  este o camapnie lansata de Lactacyd in care poti nominaliza o #femeiepebune si impreuna puteti castiga premii , mai multe informatii gasiti aici : http://femeipebune.lactacydromania.ro/

Pupici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu