Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

luni, 8 august 2016

Jucarii

       Copilaria este una dintre cele mai frumoase etape ale vietii , atunci traiesti orice clipa si te bucuri chiar si de cel mai mic lucru, nu exista monotonie , nu-ti faci griji , te mai superi un pic , dar trece imediat , te joci toata ziua .. faci ce vrei. Sunt de parere ca toti copilasii s-au jucat cu plastilina sau cand au fost la mare au facut castele de nisip pentru printi si printese. Ei bine , pot spune ca si eu am incercat asta , iar mama ma certa de fiecare data ca ma murdaresc , pentru ca nisipul acela se prindea imediat de mine, iar de plastilina nu mai vorbesc. De-as fi copilarit acum ,cu siguranta, alegeam sa ma joc cu nisipul kinetic : http://www.nisip-kinetic.ro/
      Nisipul kinetic este 98% nisip si 2% magie , magia fiind agentul de legare  ce face ca particulele de nisip sa se lipeasca unele de altele si nu de lucrurile tale ! Este complet curat ,nu ramane nicio urma !
    Inca un avantaj : este refolosibil si nu se usuca niciodata . Non-toxic si cu efect antimicrobian.
    Acest material futuristic detine o textura moale si are maleabilitatea necesara  pentru a tine forma unor sculpturi si structuri simple. Secretul consta in agentul care leaga granulele de nisip pentru a fi usor de adunat in doar cateva secunde dupa orice suprafata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu