Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

luni, 1 august 2016

E E E

       Astazi o sa va spun o poveste : Povestea celor trei E .
Aveti vreo idee despre ce o sa va povestesc ?
Cititi:
        A fost odata ca niciodata  un E singuratic . Saracul se chinuia din rasputeri sa faca fata vietii si se lupta mereu cu esecul , insa nu era de ajuns , oricat de mult ar fi incercat sa se ridice si sa-si depaseasca acea conditie , el , singur nu putea. Asa ca a mai chemat un E . Hmmm , deja lucrurile s-au mai imbunatatit , acum exista putere ! Cu doi E au inceput sa apara sentimentele : iubirea , recunostinta , pasiunea,altruismul , dar si teama de esec. Odata ce s-a ridicat din statutul E a inceput sa-i fie teama si mai mult de ceea ce va urma . Cei doi de E au strabatut drumuri intregi si au cautat si au incercat din rasputeri sa-si gaseasca un partener potrivit astfel incat toti sa devina o familie si sa reuseasca tot ceea ce-si propuneau. Dupa multe luni  in  care cei doi de E au fost supusi la multe probe ale vietii ,in sfarsit , si-au gasit partenerul perfect , al treilea E . Prin puterea celor trei E ,toate lucrurile erau mai simple, totul capata o aura de  nedescris. Desigur , mai apareau si mici teste de viata , dar pe care cei trei de E le treceau cu brio. Stiau ce inseamna siguranta , stiau ce inseamna casa , familie ,sustinere, iubire , credinta , vointa ,reusita, putere,capacitate,frumos ,statornicie,calmitate,grija , atentie ,adaptare! In decursul anilor petrecuti si in anii ce vor urma ,bineinteles, cei trei de E au invatat si vor mai invata multe lucruri, bunatatea si respectul fiind cateva dintre acestea.
     Dupa cativa ani petrecuti impreuna cei trei de E au hotarat ca ar trebui sa aiba un nume potrivit ,pentru ca ei sunt o familie , asa ca au vorbit ai au ajuns la concluzia ca numele potrivit pentru toate trasaturile descrise ar fi : FEMEIE. 
   Femeie= povestea celor trei E
O femeie pe bune reprezinta o poveste de succes a celor trei E. 
 De curand , Lactacyd a lansat o campanie #femeipebune in care poti castiga multe premii alaturi de femeia pe care doresti sa o nominalizezi . Mai multe detalii aici : http://femeipebune.lactacydromania.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu