Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

sâmbătă, 4 februarie 2017

Unic pentru tine

  De fiecare data ne confruntam cu problema de a vedea lucrurile , obiectele pe care le avem si la alte persoane . Toate produsele sunt pe piata in zeci de exemplare,deci ajung la zeci de persoane . Am fi foarte norocosi daca n-am intalni o persoana care sa aiba macar un produs pe care il ai . De aceea ,personalizarea obiectelor a devenit un trend. Tot mai multe persoane isi personalizeaza majoritatea obiectelor : pixuri personalizate   , agende personalizate  , tricouri personalizate si lista poate continua.
Toate sunt obiecte personalizate si sunt unice , sunt doar ale tale . La fel cum tu esti unic , asa pot fi si toate lucrurile tale ,unice si doar pentru tine ! Intotdeauna ,cele mai frumoase intamplari, cele mai frumoase momente au plecat de la ideea  ''ce nu a mai fost pana acum '' ,de la unicitate . Deseori , atunci cand esti la scoala , liceu , facultate ,serviciu ti se intampla ca un coleg sa-ti ia pixul ,pentru ca l-a incurcat cu al lui . Acesta este cea mai clasica situatie care cred ca se intampla oricarei persoane . Urban Print te ajuta sa-ti personalizezi obiectele la preturi mici  : pixuri personalizate de la 0.30 lei personalizarea ,carti de vizita .
    Daca vrei sa ai un pix personalizat si carti de vizita exact pe gustul tau ,apeleaza la cei de la Urban Print , cu siguranta ei te vor face fericit cu produsele oferite .Nu lasa ca totul sa treaca pe langa tine , pune-ti amprenta pe fiecare obiect , indiferent de cat este de mic . Personalizeaza tot ce este in viata ta .Daruieste mai multa iubire si umple sufletele de fericire !
    Nu uita ca personalizarea o regasesti in tot , gandeste-te la o petrecere , cat timp petreci sa gasesti ceea ce vrei cu adevarat , sa fii intr-adevar multumit de rezultatul final .Cauti locatia , o amenajezi asa cum iti doresti , in plus , adaugi si o cabina foto ca sa ai cele mai frumoase amintiri  .Faci orice numai sa iesi din tipar , numai sa fii tu si atat !
    Pentru inceput ai putea sa incepi cu o camera de la tine din locuinta , poate fi si camera ta , gandeste-te cum ai vrea sa arate , fa o schita si apoi pune-ti ordine in idei si incepe sa dai comanda de obiecte pesonalizate ,pentru a infrumuseta spatiul . aranjeaza mobila dupa propriul tau design , fa din camera aceea locul tau preferat , locul magic  in care sa te regasesti total. 

       Fii unic , fii tu !

 Nu uita ca cei de la Urban Print au peste 1.700 de obiecte , iar la o comanda de peste 200 de lei ofera transport gratuit in Bucuresti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu