Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

luni, 30 ianuarie 2017

Fotografia - comoara unui om

     Deseori cand incercam sa ne amintim ceva ,de fapt facem referire la o alta amintire a realitatii . Imaginile pe care le avem in minte nu putem sa le reproducem si nu putem sa le aratam si celorlalti,de aceea o fotografie ar fi o comoara in acel moment .
Ne nastem , crestem , ne maturizam si apoi incet , incet incepem sa imbatranim . Fiecare etapa a vietii are sclipirea ei , are farmecul ei ,de aceea nu trebuie sa lasam totul uitarii si ar trebui  sa imortalizam cat mai multe momente din viata noastra , pentru ca atunci cand  vom revedea fotografiile ne vom aminti de momentele frumoase petrecute , de etapele din viata si , bineinteles , de cat de frumosi eram in tinerete.

    Bebelusii sunt cei mai incocenti ,cei mai frumosi , transmit o bucurie de nedescris si te fac sa uiti de tot ce este negativ. In perioada cat copilasii sunt in stadiul de bebelusi este indicat sa faceti cat mai multe fotografii profesionale , pentru a avea amintiri frumoase si poze de aratat cand ei vor creste  - va recomand pe fotograful profesional Marius Niculae care face niste fotografii absolut minunate.
M-am tot uitat prin fotografiile de pe site si sunt de-a dreptul surprinsa de numeroasele idei , de cadrele perfecte , de lumina impecabile , pur si simplu sunt fotografii care merita puse in rama !

   Fotograf bebelusi , asa cum i-as spune eu , Marius Niculae iubeste sa fotografieze copilasii si cu siguranta iti va oferi amintiri de neuitat , fotografii la care o sa te uiti peste ani si o sa-ti amintesti cu drag de acele momente . Sedinte foto nou-nascuti sunt preferatele fotografului si lui ii place sa surprinda expresiile dragalase ale  bebelusilor ,gesturile , privirile ,si ,desigur , somnul lor profund de ingerasi .
   Mititei , dragalasi, ingerasi , bebelusi , ei merita toata atentia din lume si , va zic ca nici nu vor simti acea sedinta foto ca ceva obositor , din contra vor fi rasfatati si alintati de toti cei din studio . Imi si imaginez cum fotograful va incerca mult sa ii faca sa rada , sa le capteze atentia , eventual sa le dea jucarii si sa-i admire pe acestia cum isi imbratiseaza plusurile si adorm in cateva secunde , cum tipa dupa parinti si cum zambesc atunci cand sunt in centrul atentiei.
  Asa ca vrei amintiri de neuitat ? Apeleaza cu incredere la Marius Niculae,fotograf profesionist !

2 comentarii: