Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

duminică, 29 ianuarie 2017

Frumusetea mereu pe primul loc

   Astazi o sa va scriu cateva lucruri interesante despre frumusete. Stiu , stiu .. frumusetea vine din interior , nu ?!  Dar sa lasam interiorul pentru cateva momente si sa incepem sa ne preocupam si de exterior , pentru ca inainte sa te cunoasca o persoana, inainte sa vada cum este sufletul tau , ea te va judeca dupa exterior , dupa aparente.
    Epilarea definitiva - a ajuns in topurile alegerilor celor mai multe persoane in ziua de astazi . De ce sa mai dai banii pe bicuri ,pe epilatoare  ? Cand ai putea pur si simplu sa scapi de parul nedorit utilizand epilarea definitiva cu IPL de la Nomasvello . Si va spun acum de ce tocmai Novasvello . 
    Nomasvello  este un centru de infrumusetare care a luat nastere in 2007 in Spania si in 8 ani a reusit sa se extinda in 16 tari . In Romania a intrat in anul 2010 , iar dezvoltarea a fost in mod subit , deoarece  in numai 6 ani s-au deshis 26 de centre in diferite orase ale tarii : Bucuresti ,Arad, Pitesti ,Oradea ,Braila ,Constanta,Craiova ,Galati ,Bacau,Cluj, Timisoara,Brasov,Iasi si Pitesti. Nomasvello este cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume,specializata in epilare definitiva si terapii faciale (riduri , acnee,pete solare) , la ei beneficiezi de un pret unic de doar 30 euro/ zona/sedinta , testarea gratuita, personal specializat si chiar epilare pe piele bronzata.

        Ce este epilarea definitiva cu IPL? 


 IPL  este prescurtarea de la lumina intens pulsata si resprezinta o tehnologie dedicata tratamentelor faciale si corporale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului .

    Fotoepilarea reprezinta îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.
La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!
   Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedinte , insa depinde de fiecare persoana in parte . La primele 4-5 sedinte intervalul este de 4 saptamani dupa aceasta creste la 6-8-10 saptamani.
Se recomanda achizitia de abonamente, care au preturi avantajoase, cu pana la 33% discount, pentru a securiza investitia in sanatatea si frumusetea pielii, obtinute prin epilarea definitiva.
      Sper ca v-au fost de folos informatiile prezentate ! Voi reveni , in curand , cu un alt articol legat de frumusete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu