Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

duminică, 9 octombrie 2016

Inmultim banii

     Buna! Astazi am revenit cu un nou articol referitor la un concurs realizat de Bursa de Valori Bucuresti . Este foarte simplu , Bursa de Valori Bucuresti te premiaza daca investesti , iar cel mai bun randament va putea castiga o masina si zeci de alte premii . Mecanismul este astfel : intre 15 septembrie si 16 decembrie te poti inscrie la concurs cu un cont deschis la unii dintre Brokerii Parteneri ai Bursei de Valori Bucuresti. Se poate inscrie orice persoane care are minimul 18 ani impliniti pana la data de 21 septembrie. Competitia incepe pe 17 octombrie si se incheie pe 17 februarie 2017. Premiile sunt numeroase si sunt urmatoarele:
Locul 1 : consta intr-un autoturism Dacia-Duster Laureate. Masina va fi insotita si de polita CASCO si  RCA pentru 12 luni.
Locul 2 : voucher de cumparaturi de 3000 de euro pe eMAG
Locul 3: Vacanta Premium de 7 zile in Romania
Si daca v-am facut curiosi si de celelalte premii , va invit sa accesati acest link si sa va convingeti singuri de numeroasele premii http://www.condusderandament.ro/ 
    Eu voi alege urmatoarele 3 companii :
BANCA TRANSILVANIA S.A  pentru numele pe care il are pe piata , pentru respectul clientilor fata de aceasta companie si pentru respectul companiei fata de clienti .
OMV PETROM S.A. pentru renume si pentru ca sunt seriosi .
BURSA DE VALORI BUCURESTI SA  pentru ca tot ce ofera este bun , pentru ca exista respect si aud numai laude despre aceasta companie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu