Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

joi, 15 septembrie 2016

Hai la fotbal !

UEFA

      Hello dragilor ! Stiu ca nu am mai postat de ceva timp articole pe aici , dar am fost un pic cam ocupata si nu prea am mai avut timp ! Astazi , insa am sa intru un pic in domeniul fotbalului ..va anunt cu drag si nerabdare ca UEFA Trophy Tour ajunge din nou in Romania cu ajutorul UniCredit. Trofeul UEFA Champions League ajunge la Iasi , Bacau si Bucuresti intre 13 si 18 septembrie ! Deci grabiti-va , pentru ca mai sunt cateva zile ! Ce mi se pare WOW este faptul ca datorita UniCredit ,Romania este prima tara care intampina trofeul(cel mai mare simbol international de performanta sportiva) .
      Claude Makélélé, star al fotbalului internațional, și Miodrag Belodedici, legendă a fotbalului românesc, sunt ambasadorii oficiali ai UEFA Champions League Trophy Tour în România.
       În acest an, Trophy Tour vine cu un format inedit , spectaculos - un muzeu de fotbal pe roți, un spațiu de distracție și excelență sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.
      Superb !
      Programa este urmatoarea :
      Fanii fotbalului pot vedea Trofeul în trei orașe ale României, în perioada 13-18 septembrie: În Iași, pe 13 septembrie, în fața Palatului Culturii, între 12:30 și 20:00 În Bacău, pe 14 septembrie, Strada Republicii 185 (în parcarea magazinului Dedeman), între 15:00 și 22:00 În București în: - 17 septembrie, în piața George Enescu, între 10:00 și 22:00 - 18 septembrie, în Băneasa Shopping City (în zona fântânii interioare), între 11:00 și 22:00.
   Pentru mai multe detalii va invit sa accesati urmatorul site https://www.ucltrophytour.com/ro

     Suntem mandri , suntem romani ,
   Un asa tur putem sa asteptam si ani buni , 
   Insa UniCredit ne da sansa ,
   Sa lasam un pic casa,
   Si sa plecam in tara,
   Sa vedem asa comoara,
   Trofeul UEFA Champions League,
    In trei orase pot sa zic ,
    Fii atent si sa zambesti,
    Si hai ,vino la Bucuresti ,
    Pentru  ca este ultima sansa,
    Sa nu stai trist acasa ! 
https://www.ucltrophytour.com/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu