Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

vineri, 2 decembrie 2016

Esente tari

             Deseori am impresia ca timpul trece prea repede .. parca acum cativa ani eram de-o schioapa si stateam pe afara sa ma joc cu vecinii .. Stand si gandindu-ma asa ma cuprinde un pic nostalgia timpurilor trecute ,dar imi trece , pentru ca ma gandesc la clipele mele de glorie ,momentele acelea pe care nu o sa le pot uita niciodata , evolutia mea si cresterea mea treptata. Stiti si voi ca puterea unui om nu consta doar in felul in care comunica cu cei din jur sau in frica pe care o inspira . Un om puternic este un om de succes , un om care face ca dorintele sale sa devina realitate , un om care nu se lasa niciodata batut si nu accepta esecul. Acel om poti fi si tu!
 Eu sunt un om puternic ! De fiecare data cand mi-am pus ceva in minte  nu m-am lasat pana cand nu am obtinut .Mai cu greu .. aproape sa nu reusesc , dar nu m-am lasat niciodata batuta . Era o vorba , dar nu o mai stiu exact , stiu ca mi-o spunea mama cand eram mai mica , ceva de genul : vulpea care nu ajunge la struguri spune ca-s acrii .. Si aceasta vorba ma motiva total ! N-ai de unde sa stii daca vei reusi sau nu , dar tu trebuie sa incerci , pentru ca altfel fii sigur ca vei deveni o persoana slaba.
Imi amintesc cand eram prin generala , imi placea foarte mult sa joc sah , invatasem de la tata ,si-am auzit ca in loc sa face sport afara putem sa jucam si sah . Ce incantata am fost ! Am jucat o saptamana , doua , dar incepea sa fie usor , pentru ca simteam ca nu ma ridic , ramaneam la stadiul meu . Asta pana cand sa-mi spuna domnul profesor sa-i fiu adversar..Nici nu pot sa descriu in cuvinte ce teama aveam , nu voiam sa iau bataie , voiam sa arat ca sunt buna , ca stiu , dar ... chiar nu s-a putut. Am luat mat. Acasa tot il intrebam pe tata de tactici , tot il puneam sa se joace cu mine , incercam sa descopar noi strategii ca sa il pot bate pe domn profesor. Si va spun ca am reusit dupa cateva saptamani ! Eram cea mai mandra si ma simteam cea mai fericita de reusita mea , reusita care m-a dus si la olimpiada de sah , unde m-am clasat bine , dupa spusele profesorilor , iesisem in primii 10 din vreo 50 de persoane . Experienta unica , frumoasa si de neuitat. Ambitia te face puternic!
             Momentele de neuitat sunt acele momente cand , pur si simplu , ti-ai depasit puterile si ai trecut la alt nivel . Munca, ambitia , incercarea in cele din urma se vor materializa si vor fi PUTEREA ta.
 Asa ca PENTRU CEI PUTERNICI iti prezint reteta :
      Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu