Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Arhivă blog

luni, 21 noiembrie 2016

Bun e vinu`...

    21 noiembrie 2016.. nici nu stiu cum a trecut timpul acesta , dar stiu doar ca am inceput numaratoarea inversa pana la zilele de nastere care urmeaza si , in final , pana la Craciun si Revelion.
Si ca tot am pornit cu subiectul acesta , tin sa va spun ca de zilele trecute tot am cautat pe internet mai multe detalii despre vinuri , clasele de vinuri , care sunt mai bune , care ar fi maximul de alcool la care ar putea sa ajunga , care sunt cele mai naturale .. si sa stiti ca nu am gasit toate informatiile. Acum vreo 2 luni am avut o discutie cam aprinsa cu un domn care se credea atotstiutor .. si din asa multe subiecte pe care le-am dezbatut , acel domn s-a oprit la un subiect legat de vinuri .. si a inceput sa-mi povesteasca de vinurile ce-i plac , de cele mai bune , de cele mai tari si , bineinteles , nu spunea doar ca este parerea lui , zicea ca asa considera toti . Si uite asa m-am cam aprins eu si am inceput sa-i aduc contraargumente si :D... discutia nu a fost una cu un final fericit , fiecare a ramas cu parerea lui .. si cam atat . 
    Acum tot cautand despre vinuri am descoperit foarte multe informatii , dar si foarte lipsa , iar pentru acest fapt  principalul motiv pentru care as vrea sa merg la GoodWine este acela al cunoasterii , al descoperirii tuturor raspunsurilor.
   Ah , ce uituca sunt , sa va reamintesc ce reprezinta GoodWine  : este un targ de vinuri care se desfasoara intre 25 si 27 noiembrie in pavilionul C1 din  cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Aici vor veni multi expozanti , care isi vor prezenta vinurile si care vor oferi mai multe informatii despre acestea. 
  Exista si eveniment pe facebook GoodWine Editia18 si puteti sa urmariti in detaliu toate informatiile prezentate . 
     Eu cred ca sunt numeroase motive pentru care sa fim prezenti la acest targ , voi ce parere aveti ? Sa va dau cateva exemple :  degustare , cunoastere  si retete , vreti sa aflati mai multe ? Atunci insotiti-ma  la targ  la Romexpo pe 25 ,26 si 27 noiembrie ! 
 Si pentru ca tot am inceput sa va spun de zile de nastere care urmeaza  si ca se apropie Craciunul si Revelionul este ideal sa stiu mai multe detalii despre vinuri ca sa stiu ce sa cumpar si de unde ! Esential ! :D Urmariti-ma pentru ca voi reveni in scurt timp cu o continuare a acestui articol !
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu